Bos Juridisch

Als ondernemer, overheidsinstelling of particulier kunt u te maken krijgen met een juridisch probleem. Het probleem oplossen is vaak niet eenvoudig en vraagt veel van uw kostbare tijd.

Bos Juridisch biedt laagdrempelig juridisch advies aan ondernemers, overheidsinstellingen en particulieren. Zo kunt u bij ons terecht met vragen over contracten, algemene voorwaarden en wij kunnen u voorzien van juridisch advies. Ook procesvertegenwoordiging behoort tot onze dienstverlening. Onze juristen hebben onder andere ruime ervaring op het gebied van contractenrecht (al wat betrekking heeft op overeenkomsten), huurrecht, civiel bouwrecht, burenrecht en verzekeringsrecht.

U kunt rekenen op een team van professionals met kennis van zaken en ruime proceservaring. U krijgt vooraf duidelijkheid over de aanpak van het juridisch probleem én helder inzicht in de kosten.

Naar de rechter of zelf gedagvaard
Soms is een conflict zo groot dat alleen nog maar de gang naar de rechter openstaat. Ook als u kiest voor een gerechtelijke procedure kunt u rekenen op onze hulp. De juristen van Bos Juridisch kunnen u adviseren en ondersteunen bij het starten van een procedure en u bijstaan of vertegenwoordigen bij de kantonrechter.

Het kan helaas ook voorkomen dat u zelf in een procedure wordt betrokken. In dat geval kunnen wij u eveneens bijstaan om een voor u rechtvaardige oplossing te bewerkstellingen.

Contact
Heeft u vragen over een juridisch geschil of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 050 - 368 60 76 of stuur een e-mail naar sales@bosincasso.nl.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.