Bezwaar indienen

Bent u het niet eens met uw openstaande vordering? Dan kunt u bij ons eenvoudig een bezwaar indienen. Maak een keuze uit één van de onderstaande situaties en vul het formulier in. Na het versturen van het formulier ontvangt u van ons een bevestiging via het e-mailadres dat u heeft opgegeven.

Welke situatie is bij u van toepassing?

Ik heb al betaald

Heeft u een betaalverzoek ontvangen, maar is deze al betaald? Dan ontvangen wij graag een betaalbewijs van u. Een geldig betaalbewijs is een kopie van uw afschrift waaruit blijkt dat de betaling aan Bos Incasso van uw bankrekening is afgeschreven. Het betaalbewijs moet voldoen aan de volgende kenmerken:

  • uw rekeningnummer;
  • het afgeschreven bedrag;
  • het rekeningnummer waarnaar het bedrag is overgemaakt;
  • de datum waarop is betaald;
  • transactiesoort/betalingskenmerk.

= verplicht veld

Ik wil een bezwaar indienen

Bent u het niet eens met uw openstaande vordering? Dan kunt u bij ons uw bezwaar indienen via onderstaand formulier.

= verplicht veld

Deze brief is niet voor mij bestemd

Heeft u een brief ontvangen die niet voor u is bestemd? Misschien dat de vorige bewoner nog staat ingeschreven op uw adres. Bij de gemeente kunt u dit laten controleren. Indien u op de hoogte bent van het juiste adres, dan ontvangen wij deze graag via onderstaand formulier.

= verplicht veld

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.