Vraag & antwoord

Vraag & antwoord

Ik wil een betalingsregeling aanvragen

Kunt u uw schuld niet in één keer terugbetalen? Dan is een betalingsregeling mogelijk. Vraag uw regeling eenvoudig aan door het invullen van het aanvraagformulier.

Wij zien uw eerste betaling graag uiterlijk tegemoet op de door u gekozen datum. Houdt u er echter rekening mee dat de regeling officieel van kracht is, zodra deze schriftelijk aan u is bevestigd. Deze bevestiging ontvangt u zo spoedig mogelijk van ons.

Ik ben het niet eens met de vordering

Wanneer u het niet eens bent met de vordering, kunt u via het contactformulier uw reactie kenbaar maken.

Ik heb de overgedragen vordering betaald op (datum).

U kunt een kopie van uw bankafschrift sturen via het contactformulier. Ook kunt u de betalingsdatum, uw rekeningnummer, het rekeningnummer waarnaar u het heeft overgemaakt en het bedrag sturen via het contactformulier.

Deze brief is niet voor mij bestemd.

Graag ontvangen wij per email het juiste adres indien dat bij u bekend is, zodat wij alsnog de juiste persoon aan kunnen schrijven. U kunt de gegevens sturen via het contactformulier

Ik heb een opzegging doorgegeven

Graag ontvangen wij per email binnen 2 dagen bewijs van opzegging. U kunt dit sturen via het contactformulier.

Ik heb een verhuizing doorgegeven.

Graag ontvangen wij binnen twee dagen na uw verhuizing uw nieuwe adresgegevens. U kunt dit doorgeven via het contactformulier

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.