Kwaliteit

Sinds de oprichting in 1994 zijn wij uitgegroeid tot een landelijk actieve incasso-organisatie gericht op het incasseren van openstaande vorderingen voor het mkb en grootzakelijke bedrijven. Wij leveren maatwerk met oog voor de belangen van opdrachtgever én schuldenaar om zo tot het beste resultaat te komen. Onze klantgerichte benadering staat garant voor een duurzame en maatschappelijk verantwoorde incassodienstverlening.

Wat doen we nog meer

Naast het innen van openstaande vorderingen zetten wij onze kennis en expertise effectief in om een bijdrage te leveren aan het optimaliseren van de incassoprocessen van onze opdrachtgevers. Wij verzorgen trainingen op het gebied van creditmanagement en geven juridisch advies. Opdrachtgevers kunnen ook bij ons terecht voor het (tijdelijk) uitbesteden van belacties en ondersteuning bij het debiteurenbeheer.

Kwaliteit & certificeringen

Als geen ander begrijpen wij hoe belangrijk het is om dienstverlening te bieden die staat voor kwaliteit en zekerheid. Dit komt onder andere naar voren in onze keurmerken en garanties; wij zijn lid van de NVI, gecertificeerd volgens ISO 9001, ISAE 3402 Type II en de MVO Prestatieladder en wij maken gebruik van Stichting Beheer Derdengelden.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.