X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Klantcontact uitbesteden

Telefonisch goed bereikbaar zijn voor jouw klanten is cruciaal voor een goede klantbeleving. Want zeg nou zelf: jij staat liever ook niet urenlang in de wachtrij. Maar goed bereikbaar zijn of zelf je klanten bellen kost tijd en mankracht. Daarom kan het een verademing zijn om je klantenservice volledig of gedeeltelijk uit te besteden. Ons team beschikt over de beste gesprekstechnieken, certificeringen en juridische kennis om jouw klant zo snel mogelijk te helpen. Of het nou gaat om inkomende of uitgaande telefoongesprekken: wij zorgen ervoor dat jouw klant het gesprek afsluit met een goed gevoel.

Klantcontact uitbesteden?

Heb je het te druk? Of zie je op tegen het bellen van je klanten?
Laat onze specialisten voor jou bellen. Tijdelijk of structureel.

Beschrijving

Jouw partner in excellent klantcontact

Bos Customer Service is een facilitair klantcontact center dat jou ondersteunt met het voeren van inkomende of uitgaande klantgesprekken. Of het nou gaat om een éénmalige actie of een structurele ondersteuning: wij zijn jouw customer care partner. 

We streven naar het hoogst mogelijke niveau van klanttevredenheid. Daarom is ons bedrijf gecertificeerd voor de ISO 18295-norm, dé kwaliteitsnorm voor klantenservice. Onze specialisten bezitten de meest actuele kennis en zijn gecertificeerd door de Klantenservice Federatie en het Keurmerk SVI, waardoor wij in staat zijn om jouw klanten nog beter te helpen.

Klaar om jouw klantcontact een boost te geven?

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij alles in huis om jou te ontzorgen.

Inkomende gesprekken

Klantenservice

Jouw klant verdient het beste contact. Of iemand nou iets wil bestellen, een vraag heeft over een product of een betaalafspraak wil maken. We ondersteunen je graag door deze inkomende telefoongesprekken van je over te nemen. Dus geen chatbots of lange wachtrijen, maar een gesprek van mens tot mens. Je kunt je klantenservice volledig aan ons uitbesteden of onze hulp alleen inzetten tijdens dal- of piekmomenten.

 

 

Uitgaande gesprekken

Prevention calls

Een betaalachterstand kan iedereen overkomen. Het belangrijkste is om snel tot een oplossing te komen. Kies je voor Bos Customer Service, dan ondersteunen we jou met onze specialistische kennis. Wij bellen de klanten uit jouw naam. We achterhalen de oorzaak van de betaalachterstand en komen samen tot een passende betaaloplossing. Zo voorkom je dat de factuur ter incasso overgedragen wordt en behoud je tevreden klanten. Dat is nu echt een win-win situatie.

Service calls

Wil je graag jouw product of dienst onder de aandacht brengen van jouw huidige (of potentiële) klanten? Of ben jij benieuwd of jouw klant tevreden is met jouw product of dienst? Met onze service calls lever je je klanten net dat stukje extra service waardoor jouw klanttevredenheid binnen no-time naar een hoger niveau wordt getild.

Keurmerken en certificaten

Zo zorgen we voor excellent klantcontact

We garanderen excellent klantcontact: een hoog niveau aan service en ondersteuning voor jouw klanten. Dit doen we door jouw klant op een stress-sensitieve manier te benaderen, effectief en breinvriendelijk te communiceren en klant- en oplossingsgericht te werken. Met als resultaat: een positieve invloed op de klanttevredenheid, een goed merkimago en klantloyaliteit.

Beschrijving

Veelgestelde vragen

Wat kun je verwachten?

Waarom klantcontact uitbesteden?

Wat levert het me op?

Meer weten? Download onze whitepaper

Meer weten?

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Meer weten?

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.