X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Incassodienstverlening

Incasso voor het mkb

We zijn u graag van dienst bij het incasseren van uw openstaande facturen. In deze video nemen we u stap voor stap mee in ons incassoproces. Daarnaast is het mogelijk direct uw incasso in te dienen of een terugbelverzoek achter te laten. 

Wet Incasso Kosten

Heeft u een vordering op een particulier? Dan bent u verplicht een aanmaning te sturen die voldoet aan de eisen van de Wet Incasso Kosten (WIK). 

Incasso indienen

U heeft te maken met een factuur die niet is betaald. Inmiddels heeft u zelf de nodige acties gedaan om het openstaande bedrag te innen. We zijn u graag van dienst bij het incasseren van uw openstaande facturen.

Grootzakelijke dienstverlening

Of u nu werkt bij een onderwijsinstelling, telecomprovider of verzekeraar, elke organisatie heeft zijn eigen kenmerken en belangen. Vanuit onze ervaring in verschillende grootzakelijke branches denken we graag met u mee.

Juridisch advies

Wilt u weten of uw algemene voorwaarden of contracten nog voldoen aan huidige wetgeving? Of weigert uw klant uw factuur te betalen en komt u er zelf niet meer uit? De juristen van Bos Incasso staan voor u klaar bij al uw juridische vraagstukken. 

Vraag & antwoord

Wij hebben de meestgestelde vragen over het incasseren van uw vorderingen, gecategoriseerd in een overzicht gezet. 

Is uw klant een particulier?

Dan bent u wettelijk verplicht om eerst een WIK-aanmaning te sturen.

De inhoud van deze aanmaning is strikt. Maak daarom gebruik van onze voorbeeldbrieven en onze WIK calculator.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.