X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Belacties uitbesteden

Wordt uw factuur niet betaald? Dan is het belangrijk inzicht te krijgen in de reden waarom uw klant niet betaalt. Wij helpen u daar graag bij.

Onze incassospecialisten zijn gecertificeerd volgens het branchecertificaat A van de Klantenservice Federatie. Dit betekent dat uw klant altijd een klantvriendelijke, deskundige en oplossingsgerichte medewerker spreekt. Hierdoor zijn zij nog beter in staat om een betaalafspraak af te spreken die aansluit bij de (financiële) mogelijkheden van uw klant. En daar zijn we goed in: als eerste (en enige) incassobureau in Nederland beschikken we over de ISO 18295 certificering voor contactcenters. De standaard van klantgerichtheid, waarbij het gaat om het verhogen van de klantbeleving.

Wat zijn uw voordelen?

  • U besteedt uw inkomend en/of uitgaand telefoonverkeer uit aan professionals;
  • De klant wordt te woord gestaan vanuit uw naam;
  • U krijgt inzicht in de redenen waarom klanten niet betalen;
  • U krijgt uw facturen sneller betaald omdat er passende betaalafspraken worden gemaakt;
  • U hoeft minder facturen ter incasso over te dragen.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

 

Belacties uitbesteden?

Samen bespreken we graag de mogelijkheden voor het uitvoeren van uw belacties.

Neem gerust contact met ons op via onderstaande button of het contactformulier

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.