X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Uitbesteden belacties

Persoonlijk contact geeft u inzicht in de reden waarom uw klant niet betaalt. Is uw klant gewoonweg vergeten te betalen? Of spelen er andere zaken en kan of wil uw klant niet betalen? Uit ervaring weten we dat ieder gesprek anders is: het voeren van gesprekken over openstaande facturen is een specialisme.

Wilt u ons inschakelen voor het uitvoeren van belacties? Ons team van incassospecialisten is getraind in het voeren van servicegesprekken rondom openstaande facturen. We bellen uit uw naam en in het gesprek begeleiden we de klant naar de best passende betaaloplossing. Zo bent u verzekerd van een optimale balans tussen klanttevredenheid en resultaat. 

Wat zijn uw voordelen?

  • U beschikt sneller over uw geld;
  • U krijgt inzicht in de redenen waarom klanten niet betalen;
  • U draagt minder facturen over aan Bos Incasso.

We gaan én staan voor kwaliteit. We beschikken over de relevante certificeringen en keurmerken.
Klik hier voor een volledig overzicht.

Belacties uitbesteden?

Samen bespreken we graag de mogelijkheden voor het uitvoeren van uw belacties.

Neem gerust contact met ons op via onderstaande button of het contactformulier

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.