X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Twee staps authenticatie voor onze portal

Februari 2022 - De voortgang van de incassodossiers volgt u in onze portal. U mag er op vertrouwen dat deze online omgeving voldoet aan de hoogste veiligheidseisen. Vanaf maandag 14 maart is daar een extra beveiligingsmaatregel aan toegevoegd. In dit bericht leest u wat deze verandering betekent.

Twee-staps authenticatie
Op dit moment logt u in met een gebruikersnaam en zelfgekozen wachtwoord. Vanaf 14 maart is dit uitgebreid naar een authenticatie in twee stappen. Dat betekent dat u bij het inloggen uw identiteit bevestigt met een unieke en 6-cijferige verificatiecode. Deze code haalt u uit de Google Authenticator app. De app is gratis te downloaden in de Google Play Store of de App Store

Met deze extra beveiligingslaag verhogen we de veiligheid van de portal en zorgen we ervoor dat alleen jij, als geverifieerde gebruiker, toegang heeft tot het account.

Logt u regelmatig in op de portal?
Dan kunt u ervoor kiezen om uw IP-adres aan ons door te geven. Het IP-adres registreren we op onze whitelist. Uw computer herkennen we dan automatisch als ‘veilig en betrouwbaar’. U logt dan in zonder een verificatiecode in te voeren. 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.