X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Update: de Buddy app

Maart 2022 - Afgelopen november informeerden we u over onze samenwerking met Buddy Payment, de ontwikkelaar van de Buddy-app. De Buddy-app is een budgetteer app die de gebruiker helpt met geldzaken, inzicht geeft in de inkomsten en uitgaven én de vaste lasten reserveert. Hierdoor weet de gebruiker precies welk budget er per maand te besteden is.

Het leek ons een goed moment om na enkele maanden de balans op te maken. En wat blijkt: de Buddy-app is via de QR-code in onze betaalverzoeken al door meer dan 100 debiteurklanten gedownload! Zij worden nu doorlopend ondersteund met hun geldzaken. Deze mooie mijlpaal is al binnen 2 maanden bereikt.

Ook van verschillende opdrachtgevers ontvingen we positieve reacties op het aanbieden van de Buddy-app. 

Wat ons betreft een veelbelovende start en we zijn benieuwd hoe dit zich verder ontwikkelt.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.