X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Werken bij Bos Incasso

Bos Incasso is een landelijk werkend incassobureau. We helpen onze opdrachtgevers met het incasseren van openstaande facturen. Dit doen we zowel voor het mkb als grootzakelijke organisaties. We zijn een toegankelijke organisatie met een open cultuur en korte lijnen.

Met 60 enthousiaste collega’s werken we elke werkdag aan het behalen van het beste resultaat. Iedereen draagt bij om de beste service te verlenen aan onze opdrachtgevers én debiteurklanten.

Open sollicitatie

Staat jouw vacature er niet bij en wil je wel bij ons werken? Stuur ons dan een open sollicitatie. Vertel ons wie je bent, wat je zoekt en waarom jij jezelf goed bij ons vindt passen.

Bekijk onze actuele vacatures

Medewerker Klant & Incasso | 24-40 uur

We zijn op zoek naar een nieuwe collega! Is iemand gewoonweg vergeten de factuur te betalen of betaalt iemand niet omdat er geen geld is? In onze benadering houden we rekening met deze verschillen. Het is voor ons niet meer dan logisch dat het oplossen van schulden om persoonlijke dienstverlening...

Lees verder

Vragen over een vacature?

Neem dan telefonisch contact op met de afdeling HRM of stuur een e-mail naar personeel@bosincasso.nl.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.