X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Verantwoord incasseren

Bij het oplossen van betaalachterstanden staat een persoonlijke dienstverlening voorop. Jouw klanten vinden bij ons altijd een betaaloplossing die past bij hun financiële situatie. Door samen te werken met verschillende partijen weten we betaalachterstanden snel te verhelpen en nieuwe betaalachterstanden te voorkomen.

Beschrijving

Het Schuldenknooppunt

Als één van de eerste organisaties sloten we ons in 2021 aan bij het Schuldenknooppunt, een platform dat de gegevensuitwisseling tussen schuldverleners en schuldeisers makkelijker en sneller maakt. Hierdoor kunnen (dreigende) problematische schulden eerder worden gesignaleerd en onnodige kosten worden voorkomen. Dit geeft mensen met financiële problemen een perspectief op een schuldenvrije toekomst.

Samen met schuldeisers, schuldhulpverleners én mensen met financiële problemen willen we maar één ding: een snelle oplossing voor de betaalachterstand.

Collectief Schuldregelen

Met het Collectief Schuldenregelen zorgen we ervoor dat we minder stappen hoeven te nemen om tot een minnelijke betaaloplossing te komen. Schuldeisers geven vooraf akkoord wanneer een betalingsregeling via het Collectief Schuldregelen gaat. Dit zorgt voor snellere doorlooptijden, minder administratie en aanzienlijk minder herhaalverkeer. 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.