Mijn klant betaalt niet

Bos Incasso is een prominente speler op de Nederlandse markt. Door onze uitstekende financiële positie en jarenlange ervaring door geheel Nederland bieden wij u, als opdrachtgever, zekerheid wat continuïteit en snelheid van invordering betreft.

Oog voor de mens

Bos Incasso laat zich typeren als een no-nonsense organisatie. Bij ons geldt de aanpak: “Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen”. Wij vinden deze werkwijze van belang voor zowel onze opdrachtgevers als debiteuren. Bos Incasso heeft de volgende kernwoorden dan ook hoog in het vaandel staan: Integriteit, Klant- en Resultaatgericht, Kwaliteit en Oog voor de mens. 

Wij werken zowel zelfstandig als binnen samenwerkingsverband. Dat heeft de laatste jaren al tot aantoonbare resultaten geleid. Het vertrouwen in onze missie en visie, evenals de resultaatgedrevenheid hebben er toe geleid dat wij momenteel een rendement halen van minimaal 95 procent op de bij aangeleverde en terecht uitbestede dossiers. 

Incassopartner

Nieuwsgierig geworden? Bos Incasso vertelt u in een presentatie of persoonlijk gesprek graag meer over onze kennis en expertise. Als toekomstig incassopartner mag u van ons verwachten dat wij ons onderscheidend en proactief opstellen bij alle aspecten die bij een samenwerking behoren.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.