Bos Juridisch

Als ondernemer of particulier kunt u te maken krijgen met een juridisch probleem. Het probleem oplossen is vaak niet eenvoudig en vraagt veel van uw kostbare tijd.

Bos Juridisch biedt laagdrempelig juridisch advies aan ondernemers en particulieren. Zo kunt u bij ons terecht met vragen over contracten, bedrijfshuisvesting en algemene voorwaarden. Ook procesvertegenwoordiging en mediation behoren tot onze dienstverlening.

U kunt rekenen op uw eigen jurist als vast contactpersoon. U krijgt vooraf duidelijkheid over de aanpak van het juridisch probleem én helder inzicht in de kosten.

Naar de rechter
Soms is een conflict zo groot dat alleen nog maar de gang naar de rechter openstaat. Ook als u kiest voor een gerechtelijke procedure kunt u rekenen op onze hulp.

De juristen van Bos Juridisch kunnen u adviseren en ondersteunen bij het starten van een procedure en u bijstaan of vertegenwoordigen bij de kantonrechter. U kunt rekenen op een team van professionals met kennis van zaken en ruime proceservaring.

Contact
Heeft u vragen over een juridisch geschil of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.
Wij zijn telefonisch te bereiken op 050 - 368 60 76 of stuur een e-mail naar sales@bosincasso.nl.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.