Buitenlandse incasso

Wereldwijd succesvol incasseren

Wanneer u te maken krijgt met een buitenlandse vordering, kan het door een andere taal, een cultuurverschil of een afwijkende betaalgewoonte lastig zijn uw klant tijdig te laten betalen. Dankzij ons internationale netwerk bent u verzekerd van een zorgeloze afhandeling van uw internationale incassodossiers.

Uw voordelen

  • Specialisten met kennis van lokale wet- en regelgeving;
  • Heldere tarieven op basis van no-cure no-pay;
  • Nederlands aanspreekpunt.

Onze aanpak; internationaal netwerk
Voor het incasseren van vorderingen in het buitenland werken we samen met Sekundi, een in 2008 opgericht internationaal netwerk van lokale incassopartners in meer dan 150 landen. Sekundi hanteert strikte voorwaarden voor het toewijzen van partners. Kwaliteit staat daarbij voorop. Deze specialisten kennen het rechtssysteem, de cultuur en de taal van de betreffende landen. Dat werkt tijdbesparend en efficiënt.

Eenvoudig indienen van uw dossiers
U levert de vorderingen gewoon in het Nederlands aan bij Bos Incasso. U heeft voor deze vorderingen dus dezelfde aanspreekpunten als voor uw binnenlandse dossiers. Dat communiceert voor u wel zo makkelijk. Wij regelen vervolgens de overdracht van de dossiers aan Sekundi. Het verloop van de buitenlandse dossiers volgt u in de online portal.

Communicatie met uw debiteurklant
Sekundi start het minnelijke incassotraject vanuit het land waar uw debiteurklant woonachtig is. Zij benaderen uw klant in deze fase per post, per e-mail en telefonisch. De communicatie verloopt daarbij in hun eigen taal. Ook de betaling van de vordering vindt plaats in het desbetreffende land. Op deze manier verzekert Sekundi de best mogelijke behandeling van uw internationale incassodossiers.

Starten van een gerechtelijke procedure
Leidt het minnelijke traject niet tot volledige betaling? Dan is het goed om te weten dat Sekundi ook gerechtelijke incassotrajecten verzorgt. De tarieven en mogelijkheden van deze procedures variëren per land. U ontvangt daarom per dossier een advies en offerte; geen verrassingen achteraf dus.

Heldere tarieven
Sekundi biedt u het minnelijke incassotraject aan op basis van no-cure, no-pay. Incasseert Sekundi uw vordering geheel of gedeeltelijk? Dan berekenen zij een succesfee van 17% over het geïncasseerde bedrag. Bij zakelijke vorderingen is de succesfee 14%. En is er daarbij meer geïncasseerd dan 29.000 euro? Dan geldt daarover een succesfee van 6%

Meer informatie?
•   sales@bosincasso.nl
•   050 - 368 60 76

De informatie in dit document is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Aan dit document kunnen geen rechten worden ontleend. 

 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.