Documenten controleren

Documenten controleren

Sluit u regelmatig contracten en wilt u geen onnodige risico's lopen? Laat uw overeenkomst van opdracht, huurcontract of andere zakelijke overeenkomst screenen of opstellen door een jurist van Bos Juridisch. U kunt bij ons ook terecht voor het opstellen van uw algemene voorwaarden.

Heeft u al algemene voorwaarden? Dan is het goed deze voorwaarden te laten toetsen of ze nog up-to-date zijn en aansluiten bij uw (huidige) bedrijfsvoering.

Met goede algemene voorwaarden én juiste toepassing ervan kunt u juridische conflicten voorkomen en staat u in geval van een conflict juridisch sterk.

Opstellen en screenen
Als u uw bestaande voorwaarden wilt laten screenen, dan kunt u ons een exemplaar van uw voorwaarden toezenden. Laat ons ook uw specifieke wensen weten. Onze bedrijfsjuristen geven u dan graag advies op maat.

Nieuwe algemene voorwaarden
De bedrijfsjuristen van Bos Incasso kunnen ook advies geven over het gebruik van de voorwaarden: een belangrijke schakel in de ketting. Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijke afspraak wanneer u nieuwe algemene voorwaarden voor uw onderneming wenst.