Documenten controleren

Sluit u regelmatig contracten en wilt u geen onnodige risico's lopen? Laat uw overeenkomst van opdracht, huurcontract of andere zakelijke overeenkomst screenen of opstellen door een jurist van Bos Juridisch. U kunt bij ons ook terecht voor het opstellen van uw algemene voorwaarden.

Heeft u al algemene voorwaarden? Dan is het goed deze voorwaarden te laten toetsen of ze nog up-to-date zijn en aansluiten bij uw (huidige) bedrijfsvoering.

Met goede algemene voorwaarden én juiste toepassing ervan kunt u juridische conflicten voorkomen en staat u in geval van een conflict juridisch sterk.

Opstellen en screenen
Als u uw bestaande voorwaarden wilt laten screenen, dan kunt u ons een exemplaar van uw voorwaarden toezenden. Laat ons ook uw specifieke wensen weten. Onze bedrijfsjuristen geven u dan graag advies op maat.

Nieuwe algemene voorwaarden
De bedrijfsjuristen van Bos Incasso kunnen ook advies geven over het gebruik van de voorwaarden: een belangrijke schakel in de ketting. Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijke afspraak wanneer u nieuwe algemene voorwaarden voor uw onderneming wenst.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.