X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Buddy-App

Hulp nodig bij uw geldzaken?

Download dan de Buddy app!
De Buddy app is een budgetteer app die u kan helpen bij het doen van uw bankzaken. Het geeft u inzicht in uw inkomsten en uitgaven én reserveert uw vasten lasten, zodat u precies wat u iedere maand, week of dag kunt besteden!

Omdat u Buddy toestemming geeft om mee te kijken in uw bankzaken, weet hij precies op welke toeslagen en uitkeringen u recht heeft. Daarnaast weet Buddy precies welke vaste lasten er elke maand worden afgeschreven en reserveert deze bedragen alvast voor u. Zo weet u zeker dat u alle rekeningen kunt betalen én welk bedrag u nog over heeft om te sparen of iets leuks van te doen.

Download de Buddy App gratis via de onderstaande knop.

Buddy is 100% digitaal en 100% anoniem, uw geld blijft veilig bij uw eigen bank.

Doe de test!

Hoe financieel gezond bent u? Doe de test! Het is belangrijk om overzicht te hebben in uw financiële huishouding. 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.