X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Hulp bij geldproblemen

Verwacht u binnenkort uw rekeningen niet meer te kunnen betalen? Heeft u geen overzicht meer in uw financiën of heeft u al een langere tijd geldproblemen? Dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk hulp zoekt. Dit hoeft u niet alleen te doen. Wij helpen u graag om deze eerste stap te zetten.

Schuldenwijzer

Op Schuldenwijzer kunt u inloggen met uw DigiD. Hier vindt u een eenvoudig, beveiligd en online overzicht van uw eigen schuldenlast. Deze informatie kunt u delen met andere partijen zoals schuldhulpverleners, waardoor zij u beter kunnen helpen.

Nibud

Het Nibud is een onafhankelijk voorlichtingsinstituut, met als doel om meer grip te krijgen op uw geld. Zij kunnen u bijvoorbeeld helpen bij het ordenen van uw financiële administratie.

Het juridisch loket

Het juridisch loket geeft gratis juridisch advies over schulden en incassozaken. Op de website vindt u informatie en tips, maar ook voorbeeldbrieven die u kunt gebruiken om bijvoorbeeld een betalingsregeling aan te vragen.

Hulp van uw gemeente

Veel gemeenten in Nederland beschikken over een helpdesk voor hulp bij geldzaken en schulden. Zo kunt u bijvoorbeeld een adviesgesprek aanvragen. U krijgt een gesprek met een medewerker van de helpdesk. Dit gaat over uw inkomsten en uitgaven. Ook wordt in kaart gebracht hoe uw geldproblemen zijn ontstaan en wat uw thuissituatie is.

Doe de test!

Hoe financieel gezond bent u? Doe de test! Het is belangrijk om overzicht te hebben in uw financiële huishouding. 

Direct een betalingsregeling afspreken?

Het kan voorkomen dat het niet lukt om het openstaande bedrag in één keer te betalen.

In veel gevallen kunt u een betalingsregeling met ons afspreken.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.