X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Kwaliteit & beleid

U wilt samenwerken met een incassobureau dat staat voor kwaliteit en zekerheid. Dat begrijpen we. Daarom bieden we u een incassodienstverlening die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

 • Stichting Beheer Derdengelden
  Het doel van deze stichting is om de derdengelden veilig te stellen. Derdengelden zijn bedragen die we voor u hebben geïncasseerd en nog niet aan u zijn afgedragen.

 • Incasso Keurmerk van de NVI (Afgegeven op 4 december 2019 - Geldig tot 7 januari 2022)
  In dit keurmerk zijn de regels en normen voor Maatschappelijk Verantwoord Incasseren vastgelegd. Voor uw debiteurklanten geeft dit de zekerheid van een zorgvuldige en correcte benadering. En voor u de garantie dat u samenwerkt met een betrouwbaar incassobureau. Klik hier voor meer informatie over het Incasso Keurmerk van de NVI. 

 • Vergunning Autoriteit Financiële Markten (AFM)
  De taak van de AFM is het houden van gedragstoezicht en ziet er op toe dat wij correct handelen en u en uw debiteurklanten van de juiste informatie voorzien.

 • ISAE 3402 Type 2
  Voor u betekent dit certificaat dat we alle uitbestede processen rondom risicomanagement, informatiebeveiliging en anti-fraude volledig onder controle hebben. 

 • ISO 9001
  Dé internationaal geaccepteerde standaard voor Kwaliteitsmanagementsystemen. 

 • NEN-EN-ISO/IEC 27001
  Dé internationaal geaccepteerde norm voor Informatiebeveiliging.

 • ISO / IEC 27701:2019
  De internationale privacy standaard ISO 27701 specificeert de eisen en geeft richtlijnen voor het opzetten, implementeren, onderhouden en continu verbeteren van een privacy-informatiemanagementsysteem (PIMS). ISO 27701 is een toevoeging op de eisen in ISO 27001.

 • MVO ISO 26000
  De internationale ISO-norm gericht op MVO. Bij iedere bedrijfskeuze maken we een afweging tussen de verschillende maatschappelijke en economische effecten op mens, milieu en maatschappij. Bekijk hier onze MVO-zelfverklaring.

 • Het Schuldenknooppunt
  Wij zijn aangesloten bij Het Schuldenknooppunt. Het Schuldenkooppunt stelt ons in staat om op een veilige, betrouwbare en transparante manier informatie uit te wisselen.  Hiermee zijn we de verbindende schakel richting de schuldhulpverlenende instanties. Klik hier voor meer informatie over Het Schuldenknooppunt.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.