X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Kwaliteit & beleid

U wilt samenwerken met een incassobureau dat staat voor kwaliteit en zekerheid. Dat begrijpen we. Daarom bieden we u een incassodienstverlening die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

 • Stichting Beheer Derdengelden
  Het doel van deze stichting is om de derdengelden veilig te stellen. Derdengelden zijn bedragen die we voor u hebben geïncasseerd en nog niet aan u zijn afgedragen.

 • Incasso Keurmerk van de NVI
  In dit keurmerk zijn de regels en normen voor Maatschappelijk Verantwoord Incasseren vastgelegd. Voor uw debiteurklanten geeft dit de zekerheid van een zorgvuldige en correcte benadering. En voor u de garantie dat u samenwerkt met een betrouwbaar incassobureau.

 • Vergunning Autoriteit Financiële Markten (AFM)
  De taak van de AFM is het houden van gedragstoezicht en ziet er op toe dat wij correct handelen en u en uw debiteurklanten van de juiste informatie voorzien.

 • ISAE 3402 Type 2
  Voor u betekent dit certificaat dat we alle uitbestede processen rondom risicomanagement, informatiebeveiliging en anti-fraude volledig onder controle hebben. 

 • ISO 9001
  Dé internationaal geaccepteerde standaard voor Kwaliteitsmanagementsystemen. 

 • NEN-EN-ISO/IEC 27001
  Dé internationaal geaccepteerde norm voor Informatiebeveiliging.

 • MVO ISO 26000
  De internationale ISO-norm gericht op MVO. Bij iedere bedrijfskeuze maken we een afweging tussen de verschillende maatschappelijke en economische effecten op mens, milieu en maatschappij. Bekijk hier onze MVO-zelfverklaring.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.