X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Juridisch advies

Elk bedrijf dat zaken doet met consumenten moet zich houden aan de strenge Europese regelgeving op het gebied van consumentenbescherming. Doe je dit niet, dan kan een rechter een vordering gedeeltelijk of volledig afwijzen. Dit kun je voorkomen door de hulp van onze juridische specialisten in te schakelen. Zij helpen jou onnodige kosten te voorkomen!

De beste aanpak voor jou?

Onze juristen staan graag voor je klaar.

Neem contact met ons op

Beschrijving

Hier kun je ons voor inschakelen

Om een consument te beschermen stelt het Nederlandse consumentenrecht hoge eisen aan het bestelproces en aan de voorwaarden op basis waarvan klanten geaccepteerd mogen worden. Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat? Laat je dan screenen! 

Screening algemene voorwaarden
We controleren of jouw algemene voorwaarden compleet zijn en voldoen aan de wet. Ook controleren we jouw algemene voorwaarden op consumentvriendelijkheid: een consument moet begrijpen wat hij koopt, hoe iets werkt en wat zijn rechten en verantwoordelijkheden zijn.  

Screening bestelproces
Wij controleren jouw bestelproces door een proefbestelling te plaatsen. Voldoet deze niet aan de wettelijke vereisten? Dan vertellen we je hoe je dit proces kunt optimaliseren. Zo voorkom je onnodige kosten.

Keurmerken en certificaten

Altijd up-to-date

Wij procederen dagelijks in heel Nederland. Hierdoor zijn we in staat om de ontwikkelingen binnen de Nederlandse rechtspraak nauwlettend in de gaten te houden. Verandert er iets, dan schakelen we snel met jou en anticiperen we op eventuele veranderingen die nodig zijn.
 

Beschrijving

Meer weten?

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Meer weten?

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.