X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Juridisch advies

Elk bedrijf dat zaken doet met consumenten moet zich houden aan de strenge Europese regelgeving op het gebied van consumentenbescherming. Doe je dit niet, dan kan een rechter een vordering gedeeltelijk of volledig afwijzen. Dit kun je voorkomen door de hulp van onze juridische specialisten in te schakelen. Zo voorkom je onnodige kosten. Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat? 

De beste aanpak voor jou?

Onze juristen staan graag voor je klaar.

Neem contact met ons op

Beschrijving

Om een consument te beschermen stelt het Nederlandse consumentenrecht hoge eisen aan het bestelproces en aan de voorwaarden op basis waarvan klanten geaccepteerd mogen worden.

Algemene voorwaarden
Jouw algemene voorwaarden screenen we of ze voldoen aan de wet en consumentvriendelijkheid: een consument moet begrijpen wat hij koopt en wat zijn rechten en verantwoordelijkheden zijn.  

Bestelproces
Wij controleren of jouw bestelproces voldoet aan de wettelijke vereisten door een proefbestelling te plaatsen. Voldoet het proces niet? Dan vertellen we je hoe je dit proces kunt optimaliseren.  

Keurmerken en certificaten

Altijd up-to-date

Dagelijks voeren we voor onze opdrachtgevers gerechteljke procedures in Nederland. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de rechtspraak. Verandert er iets, dan schakelen we snel met jou en anticiperen we op eventuele veranderingen die nodig zijn. Zo ben je dus altijd op de hoogte.
 

Beschrijving

Meer weten?

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Meer weten?

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.