X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Ondersteuning debiteurenbeheer

Een betaling komt helaas niet altijd vanzelf. De ene klant heeft voldoende aan een herinnering en de andere klant heeft juist een duwtje in de rug nodig. Onze specialisten zorgen ervoor dat dit duwtje op de juiste manier wordt gegeven, zodat jouw betalingen efficiënter en sneller worden geïncasseerd. Of daar nu een telefoongesprek, e-mail of brief voor nodig is.

Sneller betaald krijgen?

Onze specialisten zorgen ervoor dat jij geen omkijken meer hebt naar je debiteurenbeheer.

Beschrijving

Voorkomen is beter dan genezen

Je kunt zelf al veel doen om het risico op niet-betalende klanten te voorkomen: denk aan een kredietwaardigheidscheck, goede algemene voorwaarden en snel factureren. 

Besteed je je debiteurenbeheer aan ons uit?  Dan hoef jij je geen zorgen meer te maken om openstaande facturen. Wij zorgen ervoor dat jouw klant de factuur betaalt. Zo heb jij weer tijd voor andere zaken. 

Keurmerken en certificaten

Dit kun je verwachten

  • Maatwerk
    Het debiteurenbeheer sluit aan op jouw wensen en werkwijze.
  • Kennis en kunde
    We volgen jouw openstaande facturen op, met oog voor jouw klantrelatie.
  • Inzicht
    De resultaten van onze gesprekken verwerken we in jouw administratie.

Dit kun je verwachten

Veelgestelde vragen

Waarom debiteurenbeheer uitbesteden?

Meer capaciteit | Wij helpen je tijdelijk of structureel met je debiteurenbeheer. 

Specialisme | Verminder het risico op wanbetaling met een strak ingerichte debiteurenbeheer.

Verminder administratieve lasten | Zorg voor een snelle betaling van je factuur en voorkom extra kosten.

Bespaar op personeelskosten | Schakel ons in op het moment dat je het nodig hebt.

Dit doen we voor je

Zodra je de factuur hebt verstuurd nemen wij het van je over. Is de betaaltermijn van de factuur verstreken? Dan sturen we de klant een herinnering vanuit jouw naam. Zo heeft jouw klant niet door dat je ons inschakelt. Blijft de betaling na de eerste herinnering uit? Dan bellen we de klant. Zo gaan we door tot jij de betaling ontvangt.

Hoe kan ik de voortgang volgen?

Als je je debiteurenbeheer aan ons uitbesteedt, heb je er geen omkijken meer naar. Wil je toch graag de voortgang bijhouden? Dat is geen probleem. We houden je zo vaak op de hoogte als jij dat wilt. Via onze online omgeving kun je op elk moment van de dag de voortgang van jouw betaling zien. Zo heb je geen werk meer van de debiteurenbeheer, maar behoud je wel de controle.

Meer weten?

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Meer weten?

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.