X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Direct factuur indienen

Heb je te maken met onbetaalde facturen en heb je er zelf alles aan gedaan om het bedrag te incasseren? Geen zorgen, we zijn hier om jou te helpen.

Hoe werkt het?

Maak je al gebruik van onze dienstverlening? Log dan in op onze online omgeving en upload je factuur. Wil je gebruik maken van onze incassodienstverlening? Kies dan voor 'factuur indienen nieuwe klant' en vul je gegevens in. Upload je factuur en reken direct het incassoabonnement af. Zodra wij de factuur ontvangen, gaan we voor je aan de slag.

Al eerder een factuur bij ons aangeleverd?

Ga dan naar www.mijn.bosincasso.nl en dien je factuur in.

Beschrijving

Direct je factuur indienen

  • Onbeperkt facturen indienen voor slechts € 175,- per jaar (exclusief btw).

  • No cure, no pay

  • Geen onverwachte kosten

Meer weten? 

Een betaalachterstand kan verschillende oorzaken hebben: het kan zijn dat je klant vergeten is te betalen. Maar het kan ook zijn dat je klant op dit moment niet kan betalen. In onze benadering houden we rekening met deze verschillen. Benieuwd hoe we dat doen of wil je meer weten over het incassotraject? Je leest het hier:

Beschrijving

Meer weten?

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Meer weten?

Wat vinden onze opdrachtgevers

Testimonials

Tandartspraktijk Twigt , Hoogeveen

"Prima. Altijd goede ervaringen gehad, dus contract op deze manier doorgezet. Duidelijke, heldere communicatie en snelle reactie via de mail."

Kabelnoord , Dokkum

"Leuk bedrijf, leuk contactpersoon en goed werk. Dus wat willen we nog meer. Een goede keuze waar we nog steeds achter staan en blij mee zijn."

Wijkom Bouw & Infra , Medemblik

"Duidelijke communicatie en een goed resultaat."

Fysiotherapie de ommelanden , Groningen

"Snel en duidelijk, dankzij de samenwerking hebben we een kortere debiteurenlijst :-). Wat mij betreft gaat het prima en gaan we gewoon zo verder.” "

Gino B.V. , Groningen

"Goed contact, prima portaal. Juiste product bij ons probleem voor de juiste prijs. Wij hoeven geen tijd meer te besteden aan het trachten deze facturen te incasseren."

Kemerink voet & beweging , Zwolle

"Vriendelijk geholpen. Korte lijnen, goede uitleg van de procedure als ik vragen heb."

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.