X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Incasso voor grootbedrijf

Of je nou werkt bij een onderwijsinstelling, telecomprovider of verzekeraar. Vroeg of laat krijg je te maken met klanten die niet willen of niet kunnen betalen. Dan is het belangrijk dat je op tijd ingrijpt, zodat jouw klant niet in de financiële problemen komt. Wij helpen je hierbij.

 

Jouw partner in excellent klantcontact

Een betaalachterstand kan iedereen overkomen. Het belangrijkste is om snel de oorzaak te achterhalen en samen tot een oplossing te komen. Dit doen we door jouw klant op een stress-sensitieve manier te benaderen. Hierdoor weten we snel een oplossing te vinden die voor jou goed voelt, maar ook past bij de financiële mogelijkheden van jouw klant.

Kies je voor Bos Incasso dan krijg je beschikking over je eigen klantteam met vaste contactpersonen. Dit team bestaat uit specialisten die volledig op de hoogte zijn van wat er speelt binnen de markt. Dankzij onze kennis op het gebied van Sociaal Verantwoord Incasseren spelen we eenvoudig in op de behoefte van jouw klant en zorgen we voor een passende betaaloplossing. 

Keurmerken en certificeringen

Altijd inzicht in jouw dossiers

In iedere fase van het incassotraject inzicht in de resultaten? Dat kan! Je volgt de voortgang van je dossiers eenvoudig in onze online omgeving. Heb je vragen over lopende zaken? Dan kun je altijd terecht bij je vaste contactpersoon. Wel zo handig! 

Beschrijving

Klantverhalen

Nedasco

Nedasco

Lees meer
4Kids

4Kids

Lees meer
De Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam

Lees meer

Veelgestelde vragen

Hoe ziet jullie een incassotraject eruit?

Hoe blijf ik op de hoogte van de ontwikkelingen?

Hoe ziet jullie gerechtelijke procedure eruit?

Kunnen jullie helpen bij juridische conflicten?

Meer weten?

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Meer weten?

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.