X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Incasso voor grootbedrijf

Of je nou bijvoorbeeld actief bent in het onderwijs, de telecom- of verzekeringssector: vroeg of laat kom je klanten tegen die om verschillende redenen niet kunnen of willen betalen. Op dat cruciale moment is het van belang om snel en doeltreffend in te grijpen, zodat jouw klant niet (verder) in de financiële moeilijkheden belandt. Wij staan klaar om jou hierbij te ondersteunen, met effectieve oplossingen en proactieve maatregelen. Laat ons helpen jouw klanten financieel gezond te houden!

 

Jouw partner in fantastisch klantcontact

Bij Bos Incasso benaderen we jouw klant op een begripvolle en stressvrije manier. Hierdoor vinden we snel een oplossing die niet alleen voor jou prettig is, maar ook aansluit bij de financiële mogelijkheden van jouw klant. 

Als je kiest voor Bos Incasso, krijg je de beschikking over je eigen klantteam met vaste contactpersonen. Dit team van professionals is volledig op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw markt. Dankzij onze expertise in Sociaal Verantwoord Communiceren en Incasseren, werken we samen met jouw klant aan een passende betaaloplossing én streven we naar een fantastische klantbeleving.

Keurmerken en certificeringen

Altijd inzicht in jouw dossiers

Wil je gedurende elke fase van het incassotraject inzicht hebben in jouw dossiers? Dat is mogelijk! Je volgt de voortgang van je dossiers gemakkelijk en veilig via onze online omgeving. En als je vragen hebt over lopende zaken, staat je vaste contactpersoon altijd voor je klaar. Wel zo handig!

Beschrijving

Klantverhalen

Nedasco

Nedasco

Lees meer
4Kids

4Kids

Lees meer
De Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam

Lees meer

Veelgestelde vragen

Hoe ziet jullie een incassotraject eruit?

Hoe blijf ik op de hoogte van de ontwikkelingen?

Hoe ziet jullie gerechtelijke procedure eruit?

Kunnen jullie helpen bij juridische conflicten?

Meer weten?

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Meer weten?

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.