X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Kwaliteit

Onze verantwoordelijkheid nemen wij serieus. Daarom werken we voortdurend aan het verbeteren van onze dienstverlening. We dagen onszelf uit om continu aan de hoogste normen te voldoen. Dit houdt in dat we onze werkwijze laten certificeren en dat we keurmerken behalen. Zo zorgen wij voor een persoonlijke benadering van jouw klanten en correcte afhandeling van jouw zaken. En werk jij met een gerust hart met ons samen.

Beschrijving

Certificeringen en vergunningen

Dankzij onze certificeringen en vergunningen kun jij er vanuit gaan dat je met een betrouwbare partij samenwerkt. Je bent bij ons verzekerd van een hoog niveau aan service, die voldoet aan alle vereiste normen en voorschriften. Benieuwd naar onze certificeringen en vergunningen? 

Je bent bij ons verzekerd van een hoog niveau aan service,
die voldoet aan alle vereiste normen en voorschriften.

Opleidingen en trainingen

Door de meest actuele trainingen en opleidingen te volgen zijn onze Klant & Incassospecialisten niet alleen op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving, maar ontwikkelen ze ook vaardigheden om jouw klanten begripvol en behulpzaam te woord te staan. Benieuwd hoe ze dat doen?

Sociaal verantwoord incasseren

Als je een product of dienst koopt, betaal je dat. Sociaal verantwoord incasseren betekent dus niet dat schulden worden kwijtgescholden. In tegendeel. Bij Bos Incasso staat voor het oplossen van betaalachterstanden een persoonlijke dienstverlening voorop. Dit betekent dat we stressvrij communiceren: helder zijn, afspraak is afspraak, empathisch en soms met nét iets meer urgentie. Jouw klanten vinden bij ons een betaaloplossing die past bij hun financiële situatie. Zó krijgen wij het samen wel voor elkaar.

Managementsystemen

Terwijl wij jouw klant op de best mogelijke manier helpen, draaien op de achtergrond onze managementsystemen. Om er zeker van te zijn dat alles vlekkeloos verloopt en we voldoen aan de normen en regelgeving, laten wij onze werkwijzen periodiek (her)certificeren.

Beschrijving

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.