X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Kwaliteit

Wij nemen onze verantwoordelijkheid serieus. Daarom werken we voortdurend aan het verbetering en optimaliseren van onze dienstverlening. We dagen onszelf uit om continu aan de hoogste normen te voldoen. Dit houdt in dat we onze werkwijze laten certificeringen en keurmerken behalen. Zo kun jij met een gerust hart met ons samenwerken en zorgen wij voor een correcte afhandeling van jouw zaken.

Beschrijving

Certificeringen en vergunningen

Dankzij onze certificeringen en vergunningen kun jij er vanuit gaan dat je met een betrouwbare partij samenwerkt. Je bent bij ons verzekerd van een hoog niveau aan service, die voldoet aan alle vereiste normen en voorschriften. Benieuwd naar onze certificeringen en vergunningen? 
 

Naar certificeringen

Je bent bij ons verzekerd van een hoog niveau aan service,
die voldoet aan alle vereiste normen en voorschriften.

Opleidingen en trainingen

Door de meest actuele trainingen en opleidingen te volgen zijn onze Klant & Incassospecialisten niet alleen op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving, maar ontwikkelen ze ook vaardigheden om jouw klanten begripvol en behulpzaam te woord te staan. Benieuwd hoe ze dat doen? 
 

Bekijk opleidingen en trainingen

Verantwoord incasseren

Bij het oplossen van betaalachterstanden staat een persoonlijke dienstverlening voorop. Jouw klanten vinden bij ons altijd een betaaloplossing die past bij hun financiële situatie. Door samen te werken met verschillende partijen weten we betaalachterstanden snel te verhelpen en nieuwe betaalachterstanden te voorkomen. Benieuwd met wie we dit realiseren? 


Bekijk samenwerkingen

Managementsystemen

Terwijl wij jouw klant op de best mogelijke manier helpen, draaien op de achtergrond onze managementsystemen. Om er zeker van te zijn dat alles vlekkeloos verloopt en we voldoen aan de normen en regelgeving, laten wij onze werkwijzen periodiek (her)certificeren.


Bekijk managementsystemen

Beschrijving

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.