X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Over ons

Bos Incasso - opgericht in 1994 - is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een financieel gezond en landelijk actief incassokantoor met circa 50 medewerkers. Vanuit Groningen leveren we onze dienstverlening onder andere aan onderwijsinstellingen, ziekenhuizen, telecombedrijven en verzekeraars.

Onze aanpak
Als schuldeiser wil je natuurlijk betaald krijgen voor het product of de dienst die je levert. Het is dan ook logisch dat bedrijven en organisaties een incassotraject starten als de factuur onbetaald blijft. Maar de tijd dat incassobureaus betaling van de factuur op strenge toon en met dure woorden proberen te forceren, is wat ons betreft gelukkig voorbij. In onze aanpak gaan we uit van het principe: ‘je doet meer voor iemand die je aardig vindt’.

We weten dat mensen met een betaalachterstand vaak het overzicht missen, zich schamen of weten niet welke oplossingen er zijn. Ook snappen we dat het best spannend kan zijn om met een incassobureau contact op te nemen. Daarom is onze communicatiestijl begripvol en laten we in alles blijken dat we helpen bij het zoeken naar een betaaloplossing die bij hen past.

Begrijpelijk taalgebruik, laagdrempelig contact, betaalgemak en voorkomen dat de betaalachterstand verder oploopt zijn voor ons de belangrijkste uitgangspunten. Wij geloven dat klantcontact van mens tot mens het verschil maakt. Dat doen we met goed opgeleide medewerkers en een luisterend oor. We staan niet boven of tegenover de debiteurklant maar naast elkaar. En met deze benadering krijgen we samen méér voor elkaar.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.