X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Trainingen

Je wilt je klanten graag te woord staan, maar hoe doe je dit op een goede manier? Waar houd je rekening mee, hoe achterhaal je een probleem en hoe houd je de controle in een gesprek? Onze trainingen helpen jou om het werk van jou en je team makkelijker én leuker te maken!

Beschrijving

Training Telefonisch Incasseren

Herken je excuses als ‘Ik heb de factuur niet ontvangen’ of ‘Ik betaal volgende week wel’? Lastige reacties waar je eigenlijk niks mee kunt. Tijdens de training Telefonisch Incasseren leer je verschillende gesprekstechnieken die jou gaan helpen hier op een efficiënte en klantvriendelijke manier mee om te gaan.

 

Training bekijken

Training Sociaal Verantwoord Communiceren & Incasseren

Tijdens de training Sociaal Verantwoord Communiceren & Incasseren leer je verschillende vaardigheden en technieken om op een respectvolle, empathische en effectieve manier te communiceren met klanten. Ook leer je hoe schulden het gedrag van mensen beïnvloedt. Want pas als je dat begrijpt, kun je iemand op een respectvolle manier helpen naar een betaaloplossing.

Training bekijken

Beschrijving

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.