X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Over ons

Verantwoord incasseren

Wie iets koopt of gebruikt moet daarvoor betalen. Wie vervolgens niet op tijd betaalt kan met extra kosten worden geconfronteerd. Op zich is daar niets mis mee, want het incasseren van openstaande facturen kost tijd en geld.

Kwaliteit & beleid

Je wilt samenwerken met een incassobureau dat staat voor kwaliteit en zekerheid. Dat begrijpen we. Daarom bieden we jou een incassodienstverlening die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Fraude melden

Geregeld worden er zogenaamde phishing berichten rondgestuurd uit naam van Bos Incasso. Met tips en adviezen helpen we jou phishing te herkennen.

Klacht indienen

We willen graag dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Toch kan het gebeuren dat je ergens niet tevreden over bent. Laat het ons dan weten via onderstaand formulier.

Privacywet AVG

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU).

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.