X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Verantwoord incasseren

Wie iets koopt of gebruikt moet daarvoor betalen. Wie vervolgens niet op tijd betaalt kan met extra kosten worden geconfronteerd. Op zich is daar niets mis mee, want het incasseren van openstaande facturen kost tijd en geld.

Er wordt -met name de laatste tijd- veel geschreven en gesproken over sociaal- of maatschappelijk verantwoord incasseren. Het is voor ons niet meer dan logisch dat het oplossen van schulden om persoonlijke dienstverlening gaat, waarbij we streven naar een betaaloplossing die aansluit bij de (financiële) omstandigheden van uw debiteurklant.

Of je dat nu maatschappelijk verantwoord, sociaal of ethisch incasseren noemt: deze persoons- en oplossingsgerichte benadering is bij ons al jaren de norm.

De verbindende schakel

Soms lopen we tegen problematische schulden aan. Dan willen we de verbindende schakel zijn tussen de schuldeisers, de mensen die problemen hebben met het nakomen van hun betalingsverplichtingen en de schuldhulpverlenende instanties. Het Schuldenknooppunt stelt ons in staat om richting te geven aan onze rol als verbindende schakel. Het Schuldenkooppunt zorgt voor een veilige, betrouwbare en transparante manier informatie uitwisselen.

Collectief Schuldregelen

We zijn aangesloten bij Collectief Schuldregelen. Het principe van Collectief Schuldregelen is dat het proces versneld en vergemakkelijkt wordt om te komen tot een minnelijke schuldregeling. Schuldeisers geven vooraf akkoord op betaalvoorstellen en dossiers worden collectief afgehandeld. Dit zorgt voor snellere doorlooptijden en minder administratieve rompslomp en aanzienlijk minder herhaalverkeer.

Taalgebruik & benadering

Door eenvoudig taalgebruik zorgen we ervoor dat onze communicatie voor vrijwel iedereen te begrijpen is. Telefonisch zijn we tegen lokaal tarief en zonder keuzemenu uitstekend bereikbaar. En via de persoonlijke ‘mijn omgeving’ zijn zaken ook buiten kantoortijden gemakkelijk te regelen.

Ook is het goed om te weten dat we uw debiteurklant alleen via gepaste kanalen benaderen. Zo maken we onder andere geen gebruik van WhatsApp, Facebook Messenger of Snapchat. Zo voldoen we aan de richtlijnen van de AVG. Voor u én uw debiteurklant een veilig gevoel.

Meten van de klanttevredenheid

Na elk telefoon- of chatgesprek vragen we de debiteurklant hoe zij het contact en de geboden oplossing hebben ervaren. Uit deze metingen blijkt dat gemiddeld 8 van de 10 debiteurklanten 
tevreden is over het contact én de geboden oplossing. Deze uitkomsten zetten we in om onze medewerkers continu te coachen en onze dienstverlening verder te verbeteren.

Incasso Keurmerk

Bos Incasso is lid van de NVI en heeft het Incasso Keurmerk. Hierin zijn de regels en normen voor Maatschappelijk Verantwoord Incasseren vastgelegd.

Dit is voor u de garantie dat u samenwerkt met een betrouwbaar incassobureau. En voor uw debiteurklanten de zekerheid van een zorgvuldige en correcte benadering.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.