X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Verantwoord incasseren

Wie iets koopt of gebruikt moet daarvoor betalen. Wie vervolgens niet op tijd betaalt kan met extra kosten worden geconfronteerd. Op zich is daar niets mis mee, want het incasseren van openstaande facturen kost tijd en geld.

Er is de laatste jaren steeds meer aandacht voor sociaal- of maatschappelijk verantwoord incasseren. Hieronder verstaan wij dat we incassodienstverlening bieden die erop gericht is de debiteurklant op een respectvolle en empathische manier te begeleiden om tot een passende betaaloplossing te komen. En is er sprake van een problematische schuld? Dan zijn we de verbindende schakel richting de schuldhulpverlenende instanties.

Taalgebruik & benadering

Door eenvoudig taalgebruik zorgen we ervoor dat onze communicatie voor vrijwel iedereen te begrijpen is. Telefonisch zijn we tegen lokaal tarief en zonder keuzemenu uitstekend bereikbaar. En via de persoonlijke ‘mijn omgeving’ zijn zaken ook buiten kantoortijden gemakkelijk te regelen.

Ook is het goed om te weten dat we uw debiteurklant alleen via gepaste kanalen benaderen. Zo maken we onder andere geen gebruik van WhatsApp, Facebook Messenger of Snapchat. Zo voldoen we aan de richtlijnen van de AVG. Voor u én uw debiteurklant een veilig gevoel.

Meten van de klanttevredenheid

De debiteurklanten waarderen onze dienstverlening. Dit blijkt wel uit de metingen die wij doorlopend uitvoeren: 8 op de 10 debiteurklanten geeft aan tevreden te zijn over het contact én de geboden oplossing. 

Incasso Keurmerk

Bos Incasso is lid van de NVI en heeft het Incasso Keurmerk. Hierin zijn de regels en normen voor Maatschappelijk Verantwoord Incasseren vastgelegd.

Dit is voor u de garantie dat u samenwerkt met een betrouwbaar incassobureau. En voor uw debiteurklanten de zekerheid van een zorgvuldige en correcte benadering.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.