X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

De kosten

Heb je te maken met onbetaalde facturen en heb je er zelf alles aan gedaan om het bedrag te incasseren? Geen zorgen, we zijn hier om jou te helpen.

We begrijpen dat je eerst wilt weten wat de kosten Wil je een incassoproces starten, maar wil je eerst weten wat de kosten zijn? Dat begrijpen we, want je wilt niet verrast worden door onverwachte kosten. Bij ons hoef je je daar geen zorgen over te maken. Wij hanteren namelijk een vaste prijs van € 175,- per jaar (exclusief btw). 

Wat krijg je daarvoor terug?

  • Onbeperkt facturen indienen;
  • Binnen 24 uur ondernemen actie;
  • Een vast klantteam;
  • 24/7 inzicht in de status van je factuur;
  • No cure, no pay.

Direct je openstaande facturen aanleveren?

Incassodienstverlening aanvragen

Al eerder een factuur bij ons aangeleverd?

Ga dan naar www.mijn.bosincasso.nl en dien je factuur in.

Wat vinden onze opdrachtgevers

Tandartspraktijk Twigt

Hoogeveen

"Prima. Altijd goede ervaringen gehad, dus contract op deze manier doorgezet. Duidelijke, heldere communicatie en snelle reactie via de mail."

Kabelnoord

Dokkum

"Leuk bedrijf, leuk contactpersoon en goed werk. Dus wat willen we nog meer. Een goede keuze waar we nog steeds achter staan en blij mee zijn."

Wijkom Bouw & Infra

Medemblik

"Duidelijke communicatie en een goed resultaat."

Fysiotherapie de ommelanden

Groningen

"Snel en duidelijk, dankzij de samenwerking hebben we een kortere debiteurenlijst :-). Wat mij betreft gaat het prima en gaan we gewoon zo verder.” "

Gino B.V.

Groningen

"Goed contact, prima portaal. Juiste product bij ons probleem voor de juiste prijs. Wij hoeven geen tijd meer te besteden aan het trachten deze facturen te incasseren."

Kemerink voet & beweging

Zwolle

"Vriendelijk geholpen. Korte lijnen, goede uitleg van de procedure als ik vragen heb."

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.