X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Factuur indienen als nieuwe klant

Met onze incassodienstverlening lever je voor € 175,- per jaar (excl. btw) onbeperkt onbetaalde facturen bij ons aan. Vul het onderstaande formulier in, upload je factuur en reken je incassoabonnement af. Zodra we de factuur ontvangen, gaan we voor je aan de slag. Binnen één werkdag ontvang je een mail met inloggegevens voor je persoonlijke account.

Al eerder een factuur aangeleverd?

Log dan in op je persoonlijke account en lever eenvoudig jouw nieuwe opdrachten bij ons aan.

  • Bedrijfsgegevens
  • Overige gegevens
  • Ondertekenen en betalen
U bent één of meerdere velden vergeten in te vullen (rood gemarkeerd)

Bedrijfsgegevens

Step 1 - 3

Overige gegevens

Step 2 - 3

Ondertekenen en betalen

Step 3 - 3

Voor slechts € 175,00 per jaar (excl. btw) draag je onbeperkt facturen aan ons over. Onderteken je onderstaand formulier, dan sluit je een abonnement af voor de duur van één jaar. Ga je hier akkoord mee, dan kun je het abonnement direct afrekenen met iDEAL. De factuur ontvang je per e-mail.

De overeenkomst start op de datum van ondertekening en kan uiterlijk 2 maanden voor de einddatum van het abonnement worden opgezegd. Dit kan via de mail of per brief. Ontvangen we geen opzegging? Dan verlengen we het abonnement jaarlijks.

Verzonden

Step 3 - 3

Het formulier is verstuurd

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.