X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Hulp & Informatie

Hulp bij geldproblemen

Verwacht u binnenkort uw rekeningen niet meer te kunnen betalen? Of heeft u al geruime tijd geldproblemen en geen overzicht meer in uw financiële huishouding? Dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk hulp zoekt.

Bezwaar indienen

Wilt u direct veilig én snel betalen via iDEAL. Dan kan dat direct via onze website onder vermelding van uw dossiernummer die u bovenaan de brief of in de e-mail staat vermeld.

Fraude melden

Geregeld worden er zogenaamde phishing berichten rondgestuurd uit naam van Bos Incasso. Met tips en adviezen helpen we u phishing te herkennen.

Vraag & antwoord

Wij hebben de meestgestelde vragen en antwoorden gecategoriseerd voor u op een rijtje gezet. Zo vindt u hopelijk snel antwoord op uw vraag.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.