X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Wie zijn wij

Bos Incasso is een incassobureau dat bedrijven en organisaties helpt bij het incasseren van onbetaalde facturen. Heeft u een brief of e-mail van ons ontvangen met een betaalverzoek? Dan heeft u een factuur van één van onze opdrachtgevers niet betaald.

Op tijd betalen

Zorg ervoor dat u op tijd actie onderneemt. Betaal direct veilig én snel via iDEAL of kies voor een betalingsregeling. Dan hoeft u zich verder geen zorgen te maken over eventuele vervolgstappen en voorkomt u hogere kosten.

Heeft u een vraag? Bekijk dan het overzicht van de antwoorden op de meest gestelde vragen. Wilt u liever één van onze medewerkers spreken? Neem dan contact met ons op.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.