X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Over Bos Incasso

Wie zijn wij

Bos Incasso is een incassobureau die bedrijven en organisaties helpt bij het incasseren van onbetaalde facturen. Heeft u een brief of e-mail van ons ontvangen over een betaalachterstand? Dan heeft u waarschijnlijk een factuur van één van onze opdrachtgevers niet op tijd betaald.

Compliment geven

Bent u tevreden over onze dienstverlening? Deel het met ons, dat waarderen we enorm! We gaan ervoor zorgen dat uw compliment bij de juiste persoon of afdeling terecht komt.

Klacht indienen

We willen graag dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Toch kan het gebeuren dat u ergens niet tevreden over bent. Laat het ons dan weten via onderstaand formulier.

Contact

Wilt u contact met ons opnemen? Dan bieden wij de mogelijkheid om met ons te chatten, te bellen of te mailen. Ook kunt u online uw dossier(s) bekijken.

 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.