X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Betalingsregeling aanvragen

Het kan gebeuren dat het niet lukt om het openstaande bedrag in één keer te betalen. In veel gevallen kunt u een betalingsregeling met ons afspreken. We bieden u twee mogelijkheden om het openstaande bedrag in termijnen te betalen.

1. U wilt met ons een betalingsregeling afspreken?

Neem dan contact met ons op of start een chatgesprek met één van onze medewerkers. Samen bespreken we welke mogelijkheden er zijn om in termijnen te betalen.

2. Betalingsregeling afspreken via het Nederlands Instituut voor Betalingsregelingen (NIvB)?

Het NIvB berekent welk aflosbedrag voor u passend is. Dit doet het NIvB op basis van uw bankgegevens waarmee zij een inschatting maken welk aflossingsbedrag u per maand kunt betalen.

 

Betaalt u liever in één keer?

Betaal veilig én snel via iDEAL. 

Doe de test!

Hoe financieel gezond bent u? Doe de test! Het is belangrijk om overzicht te hebben in uw financiële huishouding. 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.