Betaalverzoek ontvangen

Wanneer u een betaalverzoek van Bos Incasso heeft ontvangen, betekent dit dat wij een vordering tegen u in behandeling hebben gekregen van één van onze opdrachtgevers.

Direct betalen 

In de brief of e-mail die u heeft ontvangen wordt u gevraagd om binnen een aantal dagen het openstaande bedrag (inclusief de kosten en wettelijke rente) te betalen. Het is belangrijk dat u snel actie onderneemt om verdere kosten te voorkomen.

U kunt kiezen voor de volgende betaalmogelijkheden:

  • Direct betalen via iDEAL
  • Via een overschrijving o.v.v. uw dossiernummer t.n.v. Bos Incasso B.V. op NL67 ABNA 0243 055 455 

Betalingsregeling aanvragen

Wij begrijpen dat het niet altijd lukt om het openstaande bedrag in één keer te betalen. Met onze regelingenlijn 088 - 267 00 60  kunt u eenvoudig een betalingsregeling met ons treffen. Daarnaast is het mogelijk om hier een terugbelverzoek achter te laten. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met u op.

Bezwaar maken

Wanneer u het niet eens bent met de brief of e-mail die u van ons heeft ontvangen, kunt u via het contactformulier een bezwaar indienen. Het is voor ons belangrijk dat u duidelijk omschrijft waarom u het niet eens bent met de openstaande vordering. 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.