X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Hoeveel geeft u uit aan boodschappen?

Even het bonnetje controleren, klopte dat bedrag bij de kassa nou echt?! Vol verbazing vraag u zich af hoe het kan dat u vandaag weer zo veel kwijt bent bij de supermarkt. Logisch dat u nu wilt weten hoeveel anderen uitgeven aan boodschappen. Wat is nu normaal?

Wat geeft een gemiddeld gezin nou eigenlijk uit aan eten en drinken? Het voedingscentrum heeft berekend wat de gemiddelde kosten per persoon zijn om iedere dag gezond te eten. Producten zoals douchegel en wc-papier zijn hierin niet meegerekend. Als uw gezin groter is, geeft u meer geld uit aan voeding. Dat is logisch. Maar boodschappen voor een groot gezin zijn vaak per persoon goedkoper. 

Voorbeeld: Zoals u kunt zien besteedt een jong gezin met 2 kinderen per dag gemiddeld 15,41 euro aan voeding.

De kosten zijn vooral een richtlijn. Misschien houdt u wel ontzettend van eten of bent u een fanatieke sporter. Dan komt u waarschijnlijk boven het bedrag uit. De kosten in het overzicht helpen u om bewust te zijn van uw uitgaven in de supermarkt. Zo kunt u zien of u niet onbewust elke keer producten in uw mandje legt die u eigenlijk niet nodig heeft. Daar zou u dan op kunnen besparen.

Heeft u moeite met het overzicht houden als het gaat om uw uitgaven? Wist u dat u via onze website ook heel makkelijk een gesprek kunt aanvragen met één van onze budgetcoaches?

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.