X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Overzicht in uw betaalachterstanden

Soms stapelen de betaalachterstanden zich ineens op. U ziet dan door de bomen het bos niet meer. Waar heeft u nu een betaalachterstand en om wat voor bedragen gaat het precies? U wilt deze natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. Geen paniek, u krijgt het overzicht wel weer terug.

Openstaande rekeningen of herinneringen voor bijvoorbeeld uw vaste lasten, online aankopen of uw tandarts ontvangt u per post of e-mail. Daarom is het verstandig om dagelijks uw post te openen en uw mailbox door te nemen. Zo houdt u het overzicht en voorkomt u dat de rekeningen zich opstapelen.

Heeft u betaalachterstanden die al een langere tijd lopen? Dan kan het zijn dat er al een deurwaarderskantoor betrokken is. Op Schuldenwijzer.nl kunt u inloggen met uw DigiD om te vinden bij welke deurwaarderskantoren u een openstaande rekening heeft. 

Als u niet meer precies weet waar u schulden heeft, kunt u bij Bureau Krediet Registratie (BKR) opvragen welke schulden op uw naam geregistreerd staan. Het BKR registreert persoonlijke leningen, doorlopende kredieten en bezit van creditcards. Ook een mobiele telefoon op afbetaling van meer dan € 250 wordt hier geregistreerd.

Wanneer u weet welke openstaande rekeningen er zijn, kunt u aan de slag om ze op te lossen. Een betalingsregeling afspreken die past bij uw financiële situatie gaat makkelijker wanneer u al uw betaalachterstanden op een rijtje heeft.

Lukt het u niet meer om het overzicht terug te krijgen? Schakel dan zo snel mogelijk hulp in. We brengen u graag in contact met een financieel expert. Vul het formulier op onze website in om hulp te krijgen van een budgetcoach. 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.