X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Winkelen en consuminderen

U kent het gevoel vast; u gaat met een specifiek doel naar de winkel, maar komt met veel meer terug dan het plan was. U bent slachtoffer geworden van impulsieve koopdrang. Dacht u hier geen last van te hebben bij het online shoppen? Ook hier doen veel mensen impulsaankopen. En ook uw dagelijkse koffie-to-go met gevulde koek worden snel een groot deel van uw uitgaven.

Herkenbaar? Het gevoel iets nodig te hebben, ook al is dit niet zo, is soms heel sterk. U heeft niet altijd scherp voor ogen wanneer u een product gewoon graag wilt of omdat u het echt nodig heeft. Denk hier dus goed over na.

Nu denkt u misschien; mag ik dan die gevulde koek niet meer kopen? Jawel, maar bedenk dat één losse koek 2 euro kost, terwijl u voor het hetzelfde bedrag in de supermarkt een heel pak van dezelfde koeken koopt. Door bewuster te winkelen, bespaart u vaak veel geld. Houd er bijvoorbeeld rekening mee dat tuinstoelen duurder zijn in het hoogseizoen en kijk altijd of er tweedehands leuke opties zijn.

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het maken van uw financiële keuzes? Of bent u het overzicht in uw financiën kwijt en wilt u dit graag terug? Dan kunt u bij ons terecht voor budgetcoaching. Meer informatie? Klik dan hier.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.