X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Inzicht in uw inkomen en uitgaven

Elke maand vraagt u zich af: "Waar blijft toch mijn geld?". U heeft helemaal niet het idee dat u nou hele gekke uitgaven doet, maar toch is het aan het einde van de maand elke keer krap. Zonde. U had liever die rekening direct willen betalen of wat extra willen sparen. Volgende keer dan maar!

Grip op uw geld begint bij inzicht krijgen in uw inkomen en uitgaven. Alles overzichtelijk op één plek bijhouden helpt hierbij. De eerste vraag die u uzelf stelt is: “Bewaar ik mijn administratie digitaal of op papier?”. Houdt uw administratie wél op één plek. Zo vindt u snel en makkelijk wat u nodig heeft. Dit helpt ook wanneer u hulp inschakelt bij uw geldzaken.

Heeft u besloten waar u uw administratie bij gaat houden? Mooi! Zet dan nu uw financiën eens goed op een rij en trek uw uitgaven af van uw inkomsten. Heeft u meer uitgaven dan inkomsten? Dan moet er iets veranderen. Overweeg om te besparen op uw uitgaven of om meer inkomen te krijgen. U kunt gebruik maken van het inkomsten- en uitgavenformulier op onze website.

Grip houden op geld, zit in het aanleren van gewoontes. Ontwikkel inzicht in je inkomsten en uitgaven, plan vooruit, spaar regelmatig en zorg voor een geordende administratie. Zo verkleint u de kans op geldproblemen.

En zou u graag in één oogopslag willen zien wat u maandelijks te besteden hebt? Maak dan gebruik van de gratis Buddy app. Deze budgetteer-app geeft inzicht in uw inkomsten en uitgaven én reserveert de vaste lasten. Zo weet u iedere dag, week of maand precies wat u uit kunt geven!

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.