X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Grootzakelijke dienstverlening

Of u nu werkt bij een onderwijsinstelling, telecomprovider of verzekeraar, elke organisatie heeft zijn eigen kenmerken en belangen. Vanuit onze ervaring in verschillende grootzakelijke branches denken we graag met u mee.

U krijgt de beschikking over een eigen klantteam met vaste contactpersonen. Onze medewerkers zijn NVI Vakbekwaam gecertificeerd en kennen de markt waarin u zich begeeft. Onze incassodienstverlening sluit daarmee naadloos aan op uw behoefte en de kenmerken van uw doelgroep. Op deze manier komen we in de meeste gevallen tot een passende minnelijke betaaloplossing.  

Altijd inzicht

Gedurende iedere fase van het incassotraject wilt u natuurlijk inzicht in de resultaten. De voortgang van uw incassoportefeuille volgt u real-time via onze portal, waarin u zelf ook eenvoudig mutaties doorgeeft, rapportages samenstelt en gebruikers beheert. En dankzij onze eigen IT-afdeling heeft u de zekerheid dat we alle wensen rondom rapportages en interfaces tot in detail inrichten.

Klanttevredenheid

Als ISAE3402 Type 2 gecertificeerde organisatie heeft u de garantie dat onze processen, van aanlevering tot afwikkeling, in-control zijn. De samenwerking richten we op maat in waarbij uw wensen en eisen richtinggevend zijn. Dat dit naar tevredenheid is blijkt onder andere uit ons jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek. In 2021 heeft 56% van onze grootzakelijke opdrachtgevers hieraan deelgenomen en de samenwerking met een 8.9 gewaardeerd.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Een selectie van onze opdrachtgevers

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.