X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Juridisch advies

Wilt u weten of uw algemene voorwaarden of contracten nog voldoen aan huidige wetgeving? Of weigert uw klant uw factuur te betalen en komt u er zelf niet meer uit? De juristen van Bos Incasso staan voor u klaar bij al uw juridische vraagstukken. U kunt bij ons terecht voor juridisch advies en bijstand rondom contracten, algemene voorwaarden en (dreigende) gerechtelijke procedures.

Wil uw klant niet betalen?

Soms is een conflict zo groot dat alleen de gang naar de rechter nog openstaat. Ook dan kunt u op ons rekenen. U ontvangt in heldere taal advies over de voorgestelde aanpak en het kostenrisico. Dus geen verrassingen achteraf. Zodra de rechter in uw voordeel uitspraak doet, dwingen we via de gerechtsdeurwaarder betaling af door beslag te leggen op de goederen of het vermogen van uw debiteurklant.

Faillissementsaanvraag

Wanneer uw klant zijn betalingsverplichtingen niet nakomt, kunt u het faillissement van uw klant aanvragen. Een faillissementsaanvraag gebruiken we voornamelijk als dwangmiddel om toch betaling te verkrijgen. Onze juristen informeren u graag over de mogelijkheden.

Conservatoir beslag

Wilt u snel tot actie overgaan en voorkomen dat uw klant het aanwezige vermogen wegsluist? Dan biedt een conservatoir beslag uitkomst. Bij deze procedure legt de gerechtsdeurwaarder direct beslag op goederen, nog voordat de rechter een uitspraak heeft gedaan. Het beslag kan bijvoorbeeld gelegd worden op een bankrekening, andere tegoeden of (on)roerende zaken.

Wilt u weten wat in uw situatie de beste aanpak is?

Onze juristen staan graag voor u klaar.

Neem contact met ons op om de juridische mogelijkheden te bespreken.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.