X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Vraag & antwoord

Hulp bij geldproblemen

Ik kan het bedrag op dit moment niet betalen. Kan ik ook in termijnen betalen?

Het kan voorkomen dat het niet lukt om het openstaande bedrag in één keer te betalen. In veel gevallen kunt u een betalingsregeling met ons afspreken. Direct een betalingsregeling afspreken? We kijken dan samen welke mogelijkheden er zijn om in termijnen te betalen.

Het is belangrijk om overzicht te hebben in uw financiële situatie. Benieuwd of u financieel gezond bent? Doe onze test en krijg direct inzicht.

Ik kan helemaal niet betalen, wat moet ik nu doen?

Heeft u geen overzicht meer over uw financiële situatie? Dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk hulp zoekt. Gelukkig hoeft u dit niet alleen te doen. Onze budgetcoaches helpen u graag om de eerste stap te zetten.  

Direct een budgetcoach inschakelen? Laat dan hier een bericht achter en u wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld.

Bekijk ook het overzicht met schuldhulpverlenende instanties.
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.