X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Vraag & antwoord

Veiligheid en privacy

Hoe veilig zijn mijn persoonlijke gegevens?

Uw persoonsgegevens behandelen we met de grootst mogelijke zorg. De verwerking gebeurt in alle gevallen volgens de eisen van de AVG. Meer informatie vindt u in ons Privacy Statement.

Hoe kan ik controleren of de brief of e-mail echt afkomstig is van Bos Incasso?

Geregeld worden phishing berichten uit naam van Bos Incasso verstuurd. Twijfelt u of een brief of e-mail echt van ons afkomstig is van Bos Incasso? Bekijk dan onze tips en adviezen om phishing berichten te herkennen.

Ik denk dat ik een phishing bericht heb ontvangen, wat moet ik doen?

Denkt u slachtoffer te zijn van oplichting? Dan willen wij dat graag weten. U kunt uw fraudemelding direct bij ons indienen.

Ik ben niet tevreden over de dienstverlening. Hoe dien ik een klacht in?

We willen graag dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Toch kan het gebeuren dat u ergens niet tevreden over bent. Laat het ons dan weten.

U kunt uw klacht melden via het klachtenformulier.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.