X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Meer over het incassotraject

We begrijpen dat het voor sommige klanten niet mogelijk is om in één keer te betalen. Daarom bieden we de optie om een betalingsregeling af te spreken. Ons doel is een passende betaaloplossing vinden zodat jij zo snel mogelijk je geld ontvangt en een tevreden klant behoudt.

Hoe werkt het?

Zodra we je factuur ontvangen, gaan we binnen 24 uur voor je aan de slag. We vragen je klant meerdere keren (per brief, e-mail en/of telefoon) om het openstaande bedrag te betalen. Tijdens dit traject verhogen we het bedrag met rente en wettelijke incassokosten. Je kunt op elk moment van de dag de status van het incassotraject bekijken via ons portaal. Wel zo handig.

Lukt het ons niet het bedrag te incasseren, dan starten we eenvoudig een gerechtelijk incassotraject. We vragen de rechter in dit geval jouw klant te veroordelen tot het betalen van het openstaande bedrag. We inventariseren voorafgaand of dit in jouw situatie zinvol is. 

Wil je direct je factuur indienen? Klik dan op de knop hieronder.

Al eerder een factuur bij ons aangeleverd?

Ga dan naar www.mijn.bosincasso.nl en dien je factuur in.

Wat vinden onze opdrachtgevers

Tandartspraktijk Twigt

Hoogeveen

"Prima. Altijd goede ervaringen gehad, dus contract op deze manier doorgezet. Duidelijke, heldere communicatie en snelle reactie via de mail."

Kabelnoord

Dokkum

"Leuk bedrijf, leuk contactpersoon en goed werk. Dus wat willen we nog meer. Een goede keuze waar we nog steeds achter staan en blij mee zijn."

Wijkom Bouw & Infra

Medemblik

"Duidelijke communicatie en een goed resultaat."

Fysiotherapie de ommelanden

Groningen

"Snel en duidelijk, dankzij de samenwerking hebben we een kortere debiteurenlijst :-). Wat mij betreft gaat het prima en gaan we gewoon zo verder.” "

Gino B.V.

Groningen

"Goed contact, prima portaal. Juiste product bij ons probleem voor de juiste prijs. Wij hoeven geen tijd meer te besteden aan het trachten deze facturen te incasseren."

Kemerink voet & beweging

Zwolle

"Vriendelijk geholpen. Korte lijnen, goede uitleg van de procedure als ik vragen heb."

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.