X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Onze aanpak

Heb je te maken met klanten die niet of slecht betalen? Lukt het je maar niet om je rekening betaald te krijgen? Dan helpen wij je graag.

Onze aanpak
In onze communicatie motiveren we de klant om het volledige bedrag te betalen. Om het je klant zo makkelijk mogelijk te maken, voegen we een QR-code of een iDEAL-link toe aan onze brieven en e-mails. Kan je klant op dit moment niet betalen? Dan vragen we contact met ons op te nemen. Samen zoeken we dan naar een betaaloplossing die past bij de financiële mogelijkheden van jouw klant, zoals een betalingsregeling. Zo krijg jij je geld en behoud je tevreden klanten.

Structurele betaalproblemen signaleren
We zijn getraind in het signaleren van structurele betaalproblemen. Merken we tijdens het gesprek dat er meerdere betaalproblemen zijn? Dan verwijzen wij de klant door naar een schuldhulpverlenende instantie.

Wil je hulp bij het incasseren van je openstaande facturen? Vraag onze incassodienstverlening aan.

Al eerder een factuur bij ons aangeleverd?

Ga dan naar www.mijn.bosincasso.nl en dien je factuur in.

Wat vinden onze opdrachtgevers

Testimonials

Tandartspraktijk Twigt , Hoogeveen

"Prima. Altijd goede ervaringen gehad, dus contract op deze manier doorgezet. Duidelijke, heldere communicatie en snelle reactie via de mail."

Kabelnoord , Dokkum

"Leuk bedrijf, leuk contactpersoon en goed werk. Dus wat willen we nog meer. Een goede keuze waar we nog steeds achter staan en blij mee zijn."

Wijkom Bouw & Infra , Medemblik

"Duidelijke communicatie en een goed resultaat."

Fysiotherapie de ommelanden , Groningen

"Snel en duidelijk, dankzij de samenwerking hebben we een kortere debiteurenlijst :-). Wat mij betreft gaat het prima en gaan we gewoon zo verder.” "

Gino B.V. , Groningen

"Goed contact, prima portaal. Juiste product bij ons probleem voor de juiste prijs. Wij hoeven geen tijd meer te besteden aan het trachten deze facturen te incasseren."

Kemerink voet & beweging , Zwolle

"Vriendelijk geholpen. Korte lijnen, goede uitleg van de procedure als ik vragen heb."

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.