X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Betaalachterstanden voorkomen met de Buddy-app

November 2021 - Naast het incasseren van de overgedragen vorderingen, willen we ook een bijdrage leveren om nieuwe betaalachterstanden te voorkomen. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met Buddy Payment, de ontwikkelaar van de Buddy-app.

De Buddy-app is een budgetteer app die de gebruiker helpt met het doen van bankzaken, inzicht geeft in inkomsten en uitgaven én vaste lasten reserveert. Hierdoor weet de gebruiker welk bedrag er per dag, week of maand is te besteden. De app wordt op dit moment door meer dan 90 gemeenten aangeboden aan mensen die financieel kwetsbaar zijn en ondersteuning kunnen gebruiken.

Hoe voorkomen wij nieuwe betaalachterstanden?
We informeren de debiteurklant over de ondersteuning die de Buddy-app biedt. Dit doen we in onze betaalverzoeken en via onze website. Met de Buddy-app bieden we de debiteurklant een helpende hand om financieel overzicht te krijgen en geld te reserveren voor vaste lasten. We vinden het fijn dat we op deze manier een actieve bijdrage kunnen leveren om nieuwe betaalachterstanden te voorkomen.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.