X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Bos Incasso wordt strategisch partner van Keurmerk SVI 

September 2022 - Onlangs heeft Bos Incasso het Keurmerk Sociaal Verantwoord Incasseren behaald. De keurmerkhouders van SVI staan garant voor een correcte, klantvriendelijke benadering en het duurzaam oplossen van betaalachterstanden.

In onze visie is sociaal verantwoorde incasso niet alleen weggelegd voor het incassobureau of de gerechtsdeurwaarder. Sociale incasso is juist een verantwoordelijkheid van de gehele keten: vanaf het moment dat de schuldeiser de factuur verstuurt tot aan het einde van het incassotraject. Want pas als álle partijen in de keten de visie op sociale incasso omarmen en uitdragen, kun je spreken van een incassobehandeling die van A tot Z sociaal verantwoord is.

Bos Incasso wordt strategisch partner van het Keurmerk SVI 
Daarom maakt Bos Incasso als strategisch partner nu een volgende stap. Wij hebben de ambitie om ons ambassadeurschap actief in te zetten om ook onze opdrachtgevers en andere ketenpartners te vragen zich te laten certificeren voor het keurmerk SVI. Op deze manier willen we een belangrijke bijdrage leveren om sociaal verantwoorde incasso landelijk op de kaart te zetten. 

In een interview zeggen we hier het volgende over: “De term sociaal verantwoord incasseren wordt makkelijk in de mond genomen, maar de vraag is waar dat nu eigenlijk begint en wat hier mee wordt bedoeld. Sociaal verantwoord incasseren is iets waar de opdrachtgever en de incassopartij samen invulling aangeven. Ik ben er best wel trots op dat Bos Incasso één van de strategische partners is geworden. Op deze manier hopen we sociaal verantwoord incasseren geleidelijk aan in de hele keten concreet handen en voeten te kunnen geven, wat de relatie met de debiteurklant, de opdrachtgevers en uiteindelijk ook de samenleving ten goede komt.”

Benieuwd naar het hele interview “Sociaal verantwoord incasseren is een gedeelde verantwoordelijkheid in de keten” ? Lees het interview hier.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.