X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Grip op je geldzaken: vaak makkelijker gezegd dan gedaan

September 2022 - Daarom zijn we steeds op zoek naar nieuwe initiatieven om de debiteurklant hierbij te helpen. Niet alleen om de bestaande betaalachterstand op te lossen, maar ook om een nieuwe betaalachterstand te voorkomen in de toekomst.

De Buddy App

Zoals je weet zijn we begin dit jaar een samenwerking gestart met de Buddy App. Deze app is ontwikkeld om mensen te helpen met hun geldzaken en om betaalachterstanden te voorkomen. De app reserveert geld voor de vaste lasten, spaart automatisch en geeft inzicht in wat er in- en uitgaat. Dit helpt de gebruiker overzicht te krijgen in zijn of haar financiën. En niet zonder succes: vanaf het moment dat wij de app gratis aanbieden zaten we binnen enkele weken op meer dan 150 gebruikers en hier komen maandelijks tientallen downloads bij. 

Hulp bij het voorkomen van betaalachterstanden

Door de stijgende prijzen in het dagelijkse leven kunnen vooral onverwachte kosten er flink inhakken. Denk bijvoorbeeld aan de jaarafrekening van de energieleverancier, een wasmachine die het plotseling begeeft of een reparatie van de fiets of auto. Om debiteurklanten hier bewust van te maken en nieuwe betaalachterstanden te voorkomen, hebben we een Tips & Adviespagina toegevoegd aan onze website. Want we weten: soms zijn het juist de kleine (bespaar)tips die een groot verschil kunnen maken. Benieuwd? Klik hier om de pagina te bekijken.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.