X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Zilveren EcoVadis-medaille voor Bos Incasso

April - Duurzaamheid is een belangrijk thema. Veel bedrijven willen bijdragen aan een betere wereld en hun impact op het milieu, arbeidsomstandigheden, mensenrechten, ethiek en duurzaam inkoopbeleid verbeteren. Maar hoe meten en vergelijken we deze duurzaamheidsprestaties?

Een waardevol instrument om duurzaamheidsprestaties te beoordelen en te verbeteren is de EcoVadis Scorecard. De EcoVadis Scorecard meet duurzaamheid aan de hand van vier categorieën: milieu, arbeidsomstandigheden, ethiek en duurzaam inkoopbeleid. Bedrijven worden beoordeeld op basis van hun beleid, acties en resultaten binnen deze categorieën. Op basis van deze score wordt een bedrijf ingedeeld in een bepaalde categorie: Platinum, Goud, Zilver of Brons.

Zilveren EcoVadis-medaille voor Bos Incasso 
Met trots kunnen we vertellen dat we een zilveren EcoVadis-medaille hebben ontvangen. Dit betekent dat we tot de top 25% van de organisaties behoren die door EcoVadis zijn beoordeeld. Deze score is een erkenning voor onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid en toewijding aan continue verbetering.

Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat we ons blijven inzetten om onze duurzaamheidsprestaties te verbeteren. We geloven dat we als bedrijf een verantwoordelijkheid hebben om bij te dragen aan een betere wereld en we zijn vastbesloten om dit te doen door duurzaamheid centraal te stellen in alles wat we doen.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.