X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Samenwerking NIvB

December 2021 - Het is voor ons niet meer dan logisch dat het oplossen van schulden om persoonlijke dienstverlening gaat. Hierbij streven we naar een betaaloplossing die aansluit bij de (financiële) mogelijkheden van de debiteurklant, waarbij we ervoor zorgen dat de betaalachterstand wordt ingelopen en er geen nieuwe achterstanden ontstaan.

Om de debiteurklant hier nog beter in te begeleiden zijn we een samenwerking gestart met het Nederlands Instituut voor Betalingsregelingen (NIvB). Vanaf januari 2022 bieden we de mogelijkheid om ook op deze manier een betalingsregeling af te sluiten.

Waarom deze samenwerking?
Op het moment dat de debiteurklant via het NIvB een betalingsregeling afspreekt, geldt deze betalingsregeling voor alle betalingsachterstanden. De betalingsregeling die de debiteurklant met ons afspreekt heeft logischerwijs alleen betrekking op de vordering die wij in behandeling hebben.

Wat is ons gezamenlijk doel?
Het NIvB heeft – net als wij – als doel om problematische schulden te voorkomen. Het is daarom belangrijk om haalbare en realistische betalingsregelingen af te spreken. Op deze manier zorgen we er samen voor dat oplosbare betaalachterstanden niet veranderen in problematische schulden.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.