X
Feedback

Fijn dat u ons wilt helpen!

Elke dag zijn we bezig om onze website te verbeteren. In alles wat we doen is het ons doel om de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Tips en suggesties zijn dus altijd welkom!

Bedankt voor uw feedback! Uw mening is waardevol voor ons.

Wie zijn wij

Heeft uw klant nog niet betaald en zoekt u een betrouwbaar incassobureau? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu werkzaam bent in het mkb of bij een grootzakelijke organisatie, u kunt rekenen op een zorgeloze dienstverlening bij het incasseren van uw openstaande facturen. Dit doen we al sinds 1994.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een landelijk actief incassobureau. Dankzij onze aanpak weten we in de meeste gevallen tot een passende minnelijke betaaloplossing te komen. Lukt dat niet? Dan adviseren we u over de mogelijkheden van gerechtelijke incasso.

Onze benadering

Is iemand gewoonweg vergeten de factuur te betalen of betaalt iemand niet omdat er geen geld is? In onze benadering houden we rekening met deze verschillen. Bij de ene debiteurklant is het sturen van een digitaal betaalverzoek voldoende, bij de andere debiteurklant helpen we door een passende betaalregeling te treffen.

Het is voor ons niet meer dan logisch dat het oplossen van schulden om persoonlijke dienstverlening gaat. Hierbij streven we naar een betaaloplossing die aansluit bij de (financiële) mogelijkheden van de debiteurklant, waarbij we ervoor zorgen dat de betaalachterstand wordt ingelopen en er geen nieuwe achterstanden ontstaan.

Of je dat nu maatschappelijk verantwoord, sociaal of ethisch incasseren noemt: deze persoons- en oplossingsgerichte benadering is bij ons al jaren de norm.

Wat doen we nog meer?

Naast het innen van openstaande facturen adviseren we bij het optimaliseren van uw debiteurenbeheer, verzorgen we trainingen en geven juridisch advies. Ook kunt u bij ons terecht voor het (tijdelijk) uitbesteden van uw debiteurenbeheer, belacties of het uitvoeren van huisbezoeken.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.